eKirjat ja näytteet

Tällä sivustolla voit tutustua tarjolla oleviin kirjoihin näytteiden avulla. Voit ladata sähköisiä kirjoja tai näytteitä painetuista kirjoista ja mahdollisia liitetiedostoja sähköisinä kirjoina pdf ja epub-muodoissa.

Maksulliset ekirjat ovat myynnissä Suomessa mm. Elibriksessä ( http://www.elibris.fi/) ja ainakin englanninkieliset kansainvälisissä ekirjakaupoissa (lista täydentyy lähiaikoina)

Kaikki näytteet eri kielillä ja ilmaiset varsinaiset sähköiset kirjat ovat ladattavissa tällä sivustolla. Toistaiseksi emme myy omalla sivustollamme emmekä nettikaupassamme ekirjoja.

Kuka kuntaa kaavoittaa? Tapaus Turku

Nermes, Maarit & de Anna, Pauliina. Kuka kuntaa kaavoittaa? Tapaus Turku. Nomerta Kustannus. Turku 2019. ISBN 978-952-7018-12-5. Kuka kuntaa kaavoittaa -kirjan kansi

Onko maankäyttö muuttunut rakentamisen hullujen vuosikymmenten, 1960- ja 1970-lukujen, jälkeen? Oikeustieteen professori Hannu Tapani Klami ruoti Turun tauti -kirjassaan (1982) kaavoituksen ja rakennussuojelun ongelmakohtia ja kansanvallan kriisiä suomalaisessa ympäristöpolitiikassa Turun taudin on sanottu loppuneen 1980-luvulla. Kuitenkin esimerkiksi Turun kulttuuripääkaupunkivuoden 2011 alkajaisiksi kaupungissa purettiin kulttuurihistoriallisesti arvokas ns. Sininen talo.

Tässä teoksessa etsitään vastauksia siihen, onko mikään muuttunut 1980-luvulta nykypäiviin. Kirjassa selvitellään laajasti, miten Turussa maankäytön suunnittelua toteutetaan. Laajemmin esitellään neljämerkittävää kaavoitustapausta 1990–2010-luvuilta: Sininen talo,Telakkaranta, Kirjastosilta ja Toriparkki.

Kuka kuntaa kaavoittaa? Tapaus Turku kirjan kirjoittajat Pauliina de Anna ja Maarit Nermes ovat seuranneet vuosikymmenten ajan Turun kaupungin hallintoa sekä järjestelmän sisältä että sen ulkopuolelta.

Lataa kirjan selailukappale (pdf) Tästä

Lataa kirjan esite (pdf) Tästä

Lataa kirjan julkistamistilaisuuden esitysdiat (pdf) Tästä

Nomerta News

NN2_3/2018 kansi:Onko islam syntynyt Petrassa; Oodi postmoderneille pissiksille

Koivisto, Jouni: Onko islam syntynyt Petrassa?

Nyyssönen, P.A.: Oodi postmoderneille pissiksille

ISSN 2489-5709. ISBN 978-952-7018-13-2.

Lataa Nomerta News 2–3/2018 (epub) ilmaiseksi Tästä

Härkäpäinen puolustuspolitiikka.Nomerta News 1/2017 -kansi

Oletko joskus ihmetellyt, miksi tärkeät aiheet hukkuvat mediahälyyn, eikä kukaan kaiva niiden asioiden tosiasioita ja taustoja?

Nomerta Newsin logoSinua varten on Nomerta News, Nomerta Kustannuksen uusi nettilehti, jonka osat muodostavat kukin itsenäisen sähköisen pienkirjan.

Tulevissa numeroissa pöyhitään mm. puolustuspolitiikkaa, digitalisaatiohuumaa, talousjargonia ja pupputehdas Sitraa.

Nomerta Newsissä on tarkoituksena julkaista myös erikoisartikkeilta ruotsiksi ja englanniksi.

Nomertan oma syventävien artikkeleiden ja esseiden sähköinen lehti.

Sähköisessä epub-muodossa julkaistavat artikelit ovat samalla myös pieniä tietokirjoja.

Lataa Nomerta News 1/2017:n selailukappale (epub) Tästä

Avustetut atomimyllyt

Nermes, Maarit. Avustetut atomimyllyt. Ydinvoima valtioiden erityisessä suojeluksessa. Nomerta Kustannus. Turku 2017.ISBN 978-952-7018-09-5. Avustetut atomimyllyt -kirjan kansi

Ydinvoiman piti olla ikuista, edullista ja puhdasta sähköntuotantoa. 1950-luvulla atomisähkön kerrottiin olevan niin halpaa, että sen kustannuksia ei kannattanut edes laskea. Kun tuotantokuluja kuitenkin ryhdyttiin laskemaan, viimeistään 1980-luvulla havaittiin, että ydinsähkö on kannattavaa vain valtioiden tukemana. Yhdysvalloissa ja Isossa-Britanniassa myönnetään jo avoimesti, että uraanivoima tarvitsee subventioita.

Yhdysvalloissa on laskettu ydinvoiman tueksi jopa 200 prosenttia markkinasähkön hinnasta. Tässä teoksessa esitetään karkea laskelma Suomen ydinvoiman tuista. Kyseessä on ensimmäinen arvio atomivoiman subventioista maassamme.

Lataa kirjan sähköinen selailukappale(pdf): Tästä

Lataa kirjan esittely (pdf):) Tästä

Kuoleman laakso

Hemminki, Akseli. Kuoleman laakso. Voiko syöpää hoitaa kokeellisilla menetelmillä? Nomerta Kustannus. Turku 2016. ISBN 978-952-7018-07-1. (print)

Kuoleman laakso -kirjan kansikuva

Vain 24,90 € (sis. alv ja postituskulut Suomeen). Ostettavissa Nomertan nettikaupasta: https://nomerta.mycashflow.fi/. Teos on saatavilla suurimmista kirjakaupoista ja nettikirjakaupoista (Kirjavälityksen ja BTJ Finlandin kautta). Tilattavissa (vain yhteisöt, joilla on Y-tunnus) myös suoraan kustantajalta: Tilaukset

Helsingin yliopiston syöpähoitojen professori Akseli Hemminki, kansainvälisesti tunnustettu ja arvostettu kokeellisten syöpähoitojen asiantuntija, kertoo kirjassaan Kuoleman laakso. Voiko syöpää hoitaa kokeellisilla menetelmillä? innostuksestaan syöpähoitojen kehittämiseen. Yh­dysvalloista palattuaan hän sai huomata, että Suomen yliopistomaailmassa ja hallinnossa asiat ovat toisin.

Lopulta Hemminki päätyi Helsingin käräjäoikeuteen syytettynä laittomista lääketutkimuk­sista. Vaikka oikeuden päätös oli vapauttava, hänen maineensa oli tahrattu, ja hän joutui maksamaan suuren summan oikeudenkäyntikuluja. Tästä huolimatta hän ei ole menettänyt uskoaan lääketieteeseen, tutkimukseen ja vakavas­ti sairaiden potilaiden auttamiseen. Kirjaa voi lukea jopa trillerinä, joka hämmästyttävästi on tosi tarina.

Teosta voi lukea jokainen perussivistynyt maallikko. Kirjassa selvennetään käytetyt lääketieteelliset termit.

Lataa kirjan esittely (pdf:nä) Tästä

Lataa kirjan selailukappale (pdf:nä) Tästä

Crossing the Valley of Death with Advanced Cancer Therapy

 Crossing the Valley of Death with Advanced Cancer Therapy book cover

Hemminki, Akseli. Crossing the Valley of Death with Advanced Cancer Therapy. Nomerta Publishing. Turku, Finland 2015. ISBN 978-952-7018-05-7 (print), ISBN 978-952-7018-06-4 (epub).

Normerta has published a book by internationally leading oncolytic virus researcher Dr Akseli Hemminki, who reveals problems, solutions, hopes and enthusiasms relating to advanced cancer therapies.

Book will be available both in print and epub format. Printed book has been published. Epub will be published soon at Elibris, latest 20. August. We have an agreement with Elibris Bookstore ( http://www.elibris.fi/) which will also provide epub to other bookstores internationally. Unfortunately we do not know at least at the moment which international stores will sell the e-book.

Printed book is available (via PayPal and Finnish bank accounts / Checkout) at Nomerta's web bookstore. We are discussing with international bookstore providers. Because of the complicated VAT regulation, customers outside EU are requested to contact: orders(at) nomerta.net.

Download introduction to the e-book, selected pages (epub): Here

Download selected pages of the printed book /Lataa kirjan selailukappale (pdf): Download selected pages

Download the presentation leaflet of the book /Lataa kirjan esittely (in English, pdf): Download leaflet

Ensimmäinen ekirja käsittelee
epätieteellistä politiikkaa

Epätieteellistä politiikkaa -kirjan kansikuva

Miksi politiikkaa tehdään vastoin tutkimustietoa? Miksi tuntuu siltä, että tänä ns. tietoyhteiskunnan aikana päättäjät näyttävät yhä useammin uskovan, että maapallo on pannukakku, ja että aurinko kiertää maata? Miten ainakin joistakin tutkimuksista on tullut näennäistieteellistä kauppatavaraa, jota arvoidaan sen mukaan kuinka moni – tai kuka siihen uskoo? Valtakunnan kontrolleri P.A. Nyyssösen pamfletissa pannaan polittinen päätöksenteko pölkylle. eKirja on ihan ilmainen

Kirja julkaistiin 16.10.2013 Lataa sähköinen kirja: P.A. Nyyssönen. Epätieteellistä politiikkaa. 120s. A5. Nomerta Kustannus Oy. 2013. ISBN 978-952-7018-01-9(pdf) Tästä

Näyttöön perustuvaa masennuksen lumehoitoa -kirja

Miten depressiosta tuli lääketeollisuuden huippubisnestä?
nayttöön perustuvaa masennuksenlumehoitoa kirjan
							 kansi

Kirja siitä miten lääketeollisuus vaikuttaa depression ja ns. hyvän hoidon määrittelemiseen. Vain 27,50 € (sis. alv ja postituskulut Suomeen).

Lataa Näyttöön perustuvaa lumehoitoa -kirjan näyte pdf-muodossa: pdf-näyte

Ladda ner sammanfattningen av boken: evidensbaserad placebovård av depressionen (Nermes: Näyttöön perustuvaa masennuksen lumehoitoa. 2013) i pdf-format pdf.

Download the summary of the evidence based placebo treatment of depression book (Nermes: Näyttöön perustuvaa masennuksen lumehoitoa. 2013) in pdf format: pdf.

Yhteisömediakirja

yhteisomediakirjan kansi

Luuletko, että yhteisömedia tarkoittaa sosiaalista mediaa? Uskotko, että yhteisömedia keksittiin vasta, kun internet syntyi? On korkea aika tarkistaa tiedot ensimmäisestä yhteisömediaa käsittelevästä suomenkielisestä kirjasta. Vain 22 € (sis. postituskulut Suomessa).

Lataa yhteisömediakirjan näyte pdf- tai epub-muodossa: pdf-näyte | epub-näyte.

Lataa yhteisömediankirjan liitetiedosto (yhteisömedioiden ja yhteisömediajärjestöjen nettisivustoja) pdf-muodossa: pdf-näyte

Ladda ner sammanfattningen av närmedieboken (Nermes: Yhteisömedia 2013) i pdf- eller i epub-format: pdf | epub.

Ladda ner bilagan av närmnedieboken (Nermes: Yhteisömedia 2013) (webbsidor av närmediastationer och närmediaoragnisationer) i pdf-format: pdf

Download the summary of the community media book (Nermes: Yhteisömedia 2013) in pdf or epub format: pdf | epub.

Download the appendix of the community media book (Nermes: Yhteisömedia 2013) (web sites of community medias and community media organisations) in pdf format: pdf